Genom ganska enkla medel kan du förnya och piffa upp ditt badrum. Dessutom utan att du behöver göra stora och kostsamma renoveringar. Du kommer långt med exempelvis nya inredningsdetaljer och genom att installera ett badkar i ditt badrum. Det finns flera olika typer av bad att välja mellan och som du enkelt kan handla på nätet.

Olika typer av badkar

Att installera ett badkar kommer ge ditt badrum ett ordentligt lyft. Med ett spabad och exempelvis lugnande doftljus kan du få en härlig spakänsla i ditt badrum. Det finns även bubbelbadkar som du kan sätta in i ditt badrum. Ett bubbelbadkar har en skön massagefunktion och blir ett lyxigt tillskott i ditt badrum. Vill du ha ett vanligt klassiskt badkar finns de i många olika storlekar och du kommer garanterat hitta ett som passar i just ditt badrum.

Installera badkar i hyresrätt

Också du som bor i hyresrätt har laglig rätt att sätta in ett badkar i ditt badrum. Även om din hyresvärd skulle hävda att du inte får lov att göra det. Tänk dock på att installationen av badkaret måste vara fackmannamässigt gjort och om det uppstår skador i badrummet kommer du att bli ersättningsskyldig till hyresvärden.