Nu kommer det en årstid i vårt avlånga land som kanske inte alla tycker om. Det blir höst och för vissa en lång och kanske kall vinter. Det kan vara så att det är dags att flytta och denna gång så kanske det är utomlands som flyttlasset går?

Det rä många som väljer att flytta till soliga Spanien eller Portugal. Vissa kanske väntar tills de når pensionsåldern men om du har ett arbete som inte är beroende av att du finns i gamla Svedala så finns det inga hinder att ge sig iväg till ett annat land och arbeta därifrån. Så klart så är det mer som ska ordnas innan ni kan ge er av och flytta permanent.

Om ni har ett ställe som ni ofta besökt under er semester så kan det vara värt att kolla upp hur det ser ut med bostäder där nere. Att hyra något till en början kan vara en god idé så kan ni leta något bra ställe att köpa när ni väl är på plats. Se till så att ni har allt ordnat då dagen kommer och ni ska flytta, se till att boka flytt transport från Sverige till det land som ni väljer att flytta.